SACO

Jag var på sacomässan idag, jag gick till de utställarna som intresserade mig och som skulle ha den utbildning jag är intresserad av men väl hemma nu känns det bara helt fel. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra. Tack saco för ångesten!

Kärlek!

Jag har blivit HELT beroende av Daniel Adams-Ray, repeat om och om och om och om igen.

Do something!

En sak som jag inte förstår är att folk själva inte kan inse vilken inverkan deras val och beslut har.
Man klagar över skiten man själv satt sig i, man klagar på hur folk är uppfostrade trots att man själv uppfostrat dem så. Ett klassiskt och konkret exempel är att vuxna klagar på "dagens ungdom" men det är ju de vuxna som uppfostrat dem, så vems "fel" är det då?
Folk klagar på sina jobb när de själva valt att jobba där, hey I got some news for you! Du behöver inte jobba kvar då.
Man klagar över att man alltid gör samma saker, ta arslet ur vagnen och gör något åt det då.
Om man nu är så missnöjd, varför gör man inget åt det då? Jo för man är lat och rädd för vad som ska hända om man vågar göra något åt saken!

Beauty in the World

Någonting slog mig idag. Det gäller rädslor. Jag har länge varit mörkrädd och jag har inte riktigt kommit över det än, men snart kanske. Jag är även lite rädd för höjder men jag har kommit på att jag skulle vilja prova på klättring, kanske just av den anledningen att jag vill komma över min höjdrädsla?
Är det bara jag som också tycker att det är läskigt när man dyker i en bassäng och så kommer man till det djupet när man får lock för öronen? Jag har i alla fall bestämt mig för att jag vill ta dykarcertifikat, jag vill lära mig dyka!
Det jag vill säga med det hela är att jag ska nog försöka övervinna mina rädslor istället för att försöka stå ut med dem, för vi lever ju bara en gång och då är det väl dumt att hindra sig själv från att göra vissa saker bara för att man är rädd?

För att den är så fin!

RSS 2.0