Lala salama

ÅH! Ibland är det bara så underbart!
Jag är så sjukt glad idag! Allt har gått så bra!

Jag åkte hem till Disa för galamöte och vi var riktigt duktiga och mailade sponsorer och vi pratade också om allt möjligt och drack kaffe, gott!
Sen bar det av till SvB för lägermöte som gick bra och var lite intressant. Pappa kom och hämtade mig och så åkte vi vidare för att möta upp min syster som skulle kolla på en lägenhet och nu ska jag snart äta middag.

Godnatt! (Lala salama)

"Bit den i framfötterna!"

Är ett av mina egna citat, jag skulle säga "Ta tjuren vid hornen!" men det blev "Bit den i framfötterna!" istället, fråga mig inte hur för det vet inte ens jag. :P

I måndags var det sista dagen på jobbet, Lantis och det märktes att alla var lite trötta efter veckan som gått, jag har i alla fall tyckt att det har varit en rolig vecka!
Efter jobbet åkte jag hem till min kära kusin Emma och vi pratade och åt gott. :)
Tisdagen låg jag avslagen hela dagen, jag var helt slut och på kvällen gjorde jag en JÄTTEGOD wok innan jag träffade Jessi för en kvällsglass och ett kvällsdopp, vilket var lite kallt men väldigt trevligt.
Kom hem och somnade i soffan (A)
Onsdagen spenderade jag med min kära kusin, vi handlade, gjorde pannkakor som vi tog med oss ner till Rudan och åt innan vi tog ett dopp och bestämde oss för att åka tillbaka då solen gått i moln och det inte var lika skönt att bada då. När vi kom tillbaka gjorde vi oss iordning och åkte in till stan för att äta på en Etiopisk restaurang, vilket var riktigt gott!
Vi köpte lite olika sorters choklad, vi ville egentligen ha b&j men de hade dem inte så vi nöjde oss i alla fall och de i affären bjöd på 1 kr, schysst! ;)
Kvällen avslutades med Vänner och choklad.
Idag var jag med när Emma klippte sig, sjukt snyggt, färgningen stod jag för! :D


10 items or less

Kollar på filmen 10 items or less med Morgan Freeman i huvudrollen som "Han".
Jag tycker att filmen är riktigt mysig och Morgan är ju bara så bra, så skööön snubbe han verkar vara.
Bredvid mig nu står en halväten bit banan och kolapaj, inte helt fel! :D

Imorgon är det sista dagen på jobbet för mig, lite sorgligt känns det faktiskt, trots att jag bara varit där en vecka så trivs jag bra. Efter jobbet drar jag över till min kära kusin Emma som ÄNTLIGEN är hemma igen, och trots att hon har varit borta så länge så var det nästan som att hon bara hade varit borta en vecka när jag fick träffa henne igen. :)

Filmen gav mig en funderan:

10 items or less - saker som du är nöjd med i livet?
Jag har redan kommit på några :) But it's a secret..

Gomorra

Hur många gånger har man inte varit på väg att skriva @hormail.com när man ska skriva @hotmail.com?
Jag har i alla fall lyckats många gånger. Kanske inte riktigt det som man vill ha som mailadress..
Träffade Moa idag för lite presentshoppande, när jag kom hem igen längtade min mage efter middag och jag kan säga att det var ett tag sedan nachochips smakade så gott som idag.
Efter middagen bestående av nachochips och buffalowings så bakade jag en banan och kolapaj som smakade smaskens och den avnjöts med vaniljglass.
Nu är det dock dags för mig att stänga av lilla datorn öppna min bok (Gomorra) för att sedan stänga ögonlocken och vakna upp klopckan 05:45 för nästa dags jobb.
Godnatt

300

Det här är mitt 300e inlägg i den här bloggen!
Jag har klarat av min andra jobbdag och det firar jag med en "drink" bestående av fryst vattenmelon, basilika och lite sirap, smaskens!
Imorgon är det dags för galamöte igen med tjejerna och så ska jag gymma på det också, i den här värmen, myys. :p

Back again!

Nu bär det av in till stan för att hitta presenter till mina kära och en skjorta till jobbet!

Skogspinne

Jag har jobbat den här veckan och blivit helt slut.
Fått tider för vecka 28 och om några dagar bär det av längre norr ut.
Nu ska jag fortsätta städa så jag blir klar någon gång.

RSS 2.0